تجهیزات آشپزخانه صنعتی

این انجمن جهت گفتگو پیرامون موارد غیر علمی ایجاد شده است. رعایت تمام قوانین انجمن ها در این بخش نیز لازم می باشد.
موضوع جدید ارسال پست
Mohammadhajilu
عضو جدید
عضو جدید
پست: 2
تاریخ عضویت: سه شنبه 7 شهریور 1396, 7:08 pm

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

پست توسط Mohammadhajilu » دو شنبه 1 آبان 1396, 3:15 pm

برای آنکه بدانیم تجهیزات آشپزخانه صنعتی کدامند، ابتدا بهتر است تعریفی از آشپزخانه صنعتی داشته باشیم. بدیهی است که آشپزخانه صنعتی از آشپزخانه خانگی بزرگ تر باشد و در مقیاس گسترده تری اقدام به طبخ غذا کند. هر هتل، ارگان یا کارخانه ای نیاز به تهیه غذا برای کارمندان و کارکنان خود دارد. به آشپزخانه های هر یک از این محل ها که در حجم زیاد و با سرعت فراوان و با کمک ابزار و تجهیزات پیشرفته اقدام به طبخ غذا می کنند، آشپزخانه صنعتی گفته می شود.

تجهیزاتی که در آشپزخانه صنعتی استفاده می شود، ابزارهایی هستند که روند طبخ غذا را تسریع می کنند و بر حجم تولیدی آشپزخانه صنعتی می افزایند. این تجهیزات را باید به سه دسته تجهیزات آماده سازی، تجهیزات طبخ غذا و تجهیزات نگهداری تقسیم بندی کرد. برخی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی عبارتند از میکسر، چرخ گوشت صنعتی، یخچال صنعتی، کباب پز، منقل کبابی، پوست کن، خلال کن، خرد کن، کالباس بر، همبرگر زن، اره صنعتی، استخوان بر و غذاساز و دستگاه های بسته بندی و خنک کننده مواد غذایی و ده ها وسیله بزرگ و کوچک دیگر که نیاز به مدیریت و فضاسازی مناسب برای جا دادن آنها در آشپزخانه های صنعتی دارد.


موضوع جدید ارسال پست

بازگشت به “گفتگوی آزاد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان